hej.
<mam nadzieję, że spodoba mi się na forum i że nie wywalicie mnie po pierwszych 2 tygodniach ;D>
waga najwyższa i obecna - 50kg
waga najniższa (wakacje) - 44kg
wzrost-164,5cm
rocznikowo 17 lat, 1lo - z tego powodu może się zdarzyć, że będę wpadać co parę dni.
no i dużo tłuszczu do zrzucenia! (chcę 39kg <3)
Oficjalnie, wszechobec ogłaszam, że jutro zaczynam od głodówki.
mój dzień kończy się o godzinie 18.
Z zainteresowań:
rysuję, kocham rysować, chcę rysować,
a za 3 lata zdam egzamin na architekturę w Berlinie.
sporadycznie pojawiam się na treningach z tańca współczesnego i szykuję się do 2letniej akcji, dotyczącej informatyki w mojej szkole.
robię zdjęcia, obrabiam je, w czasie wakacji, lubię trzasnąć jakiś szalony fotomontaż.
I jeszcze jedno. Najważniejsze.
Uda mi się! ;*
zapomniałam dodać, że ostatnio też nie jem mięsa. nie pragnę być wegetarianką, nie jest to zasada której nie mogę złamać. Będę chciała pożreć krowę, to ją zjem. Od pół roku jakoś ochoty nie mam.
Ryby mnie nie brzydzą, jeśli to mięso, bo są różne wypowiedzi na ten temat. (:
No no no!
Ja Ci zaraz tu dam krowę, czyż to nie za dużo :>
Witaj
Cześć trzymam kciuki !
co do tego mięsa to naprawdę nie warto zostawać wegetarianką.Włosy strasznie wypadają,cera brzydka a gdy już będziesz chciała z tym skończyć to będzie naprawdę, naprawdę trudno wziąć kawałek kiełbasy czy czegoś tam innego do buzi.
Dzięki za miłe powitanie ;D !
krowę kiedyś zjem, w odpowiedniej ilości i po uprzedniej przeróbce.
byłam u lekarza i wszystko mi poradził, co jeść itp, żeby cera i paznokcie pozostały na swoim miejscu. ;D nie do wszystkiego się stosuję, np. do jedzenia 3 migdałów dziennie.
Dzisiaj głodówka, nie ma bata!
a od jutra zaczynam biegać przynajmniej 2 razy w tygodniu. Chociaż mam małe wątpliwości...ostatnio było -16 stopni i też wyszłam sobie pobiegać. po 5 min miałam wrażenie, że mam odmrożenia 10stopnia. Się okaże.
Udaję się teraz na zwiady, by was poznać. i dodam do linków wasze blogi. ;*
www.gruba-tortilla.blog.onet.pl
Zapraszam xd
hej:*
odmrożenia mogą być co najwyżej 3 stopnia
jak dla mnie ryba to tez mięso
ale moje zdanie w tej kwestii może nie być obiektywne - ponieważ mnie nawet jajko obrzydza (bo to przyszły kurczak)
shinnka - zależy od tego jak ktoś się przyłoży do bycia wege lub tego przestania
Angel Ty potrafisz powalić tekstem
"przyszły kurczaku"